Eindexamens

Door Icyzer op vrijdag 14 mei 2010 17:17 - Reacties (38)
Categorie: School, Views: 5.142

17 mei,

De eindexamens beginnen. Na 6 jaar zweten ga ik, en met mij vele andere, mijn middelbare school diploma halen. Beginnend maandag met Nederlands en Biologie gaan we twee weken in van hard werken.

Ik weet niet hoe het zit met mijn mede eindexamen kandidaten maar ik zit toch al wel best te zenuwen, dat terwijl ik er niet eens slecht voor sta. Zijn er nog meer examen kandidaten hier? Al goed voor bereid ;) ?

In Wiskunde B en scheikunde heb ik nu wel vertrouwen na 2 weekenden in Leiden, maar ik zie echt op tegen Grieks :(

In ieder geval iedereen: SUCCES!

Pikzwart.

Door Icyzer op donderdag 4 maart 2010 21:38 - Reacties (24)
Categorie: Overige, Views: 7.520

http://i50.tinypic.com/r0oyfc.jpg

Slaap

Door Icyzer op maandag 25 januari 2010 22:50 - Reacties (41)
Categorie: Overige, Views: 7.668

Hebben jullie weleens dat je ontzettend moe bent en als je dan in bed gaat liggen kan je gewoon met geen mogelijkheid in slaap komen. Vreselijk vind ik dat. Dat had ik gisteren dus lig je in bed en maar woelen en maar rollen. Maar slapen, ho maar. Vandaag heb ik na weer een heerlijke dag school dan ook een uitgebreid onderzoek gedaan naar de dader van het crimineel feit, ook wel mijn slechte slaap, en heb enkele verdachten aan kunnen wijzen.

Verdachte #1: Mijn nieuwe kussen.
Na 5 jaar trouw op hetzelfde kussen geslapen te hebben was deze aan vervanging toe. Aanschouw verdachte #1:
http://i46.tinypic.com/ve1w07.jpg
Zoals je ziet ligt de potentiële boosdoener van mijn gebrek aan nachtrust er nu heel idyllisch bij, maar zodra het ligt uit gaat... Oftewel dat kussen slaapt gewoon kut.

Verdachte #2: Spanning voor een luistertoets Engels.
Deze maandag morgen had ik tussen exact 09:05 uur en 10:45 uur een luistertoets Engels die mee telde als school examen. Zou mijn spanning voor deze toets mijn slaap hebben kunnen afnemen? Wie zal het zeggen. Al schat ik dit zelf niet in als grote boosdoener ik heb namelijk de afgelopen jaren versterkt Engels gevolgd en daar zelfs een diploma in gehaald, en luistertoetsen zijn mij altijd goed afgegaan. Zo ook die van vandaag.

Verdacht #3: Te laat uit bed kruipen.
Ook bedachte ik me achteraf dat mijn lange schoonheidsslaap tot half 1 in de middag op zondag misschien ook van negatieve invloed is geweest op mijn slaap. Maar hoe zou dat verklaren dat ik zondag avond wel moe/slaperig was? Ik weet het niet.

Verdachte #4: Stress.
In deze periode van mijn Gymnasium opleiding, namelijk het 6de jaar, ligt er nogal wat druk op de leerlingen. Als je dat samenvoegt met mijn uitstellingsmentaliteit krijg je een potentieel dodelijke mix. Oftewel ik heb stress, ik moet voor 1 februari een Profielwerkstuk en een boekenlijst Nederlands inleveren, voor donderdag een SE Grieks herkansen en op korte termijn enkele practicum verslagen voor Natuurkunde inleveren.
Even om de onduidelijkheid weg te nemen, mijn Gymnasium opleiding gaat prima. Het is alleen de stress van op korte termijn veel in te moeten leveren.

Zoals jullie zien is er een groot arsenaal aan daders, kies je favoriet!

Edit: Ik ben na lezen van de reacties besloten dat de boosdoener waarschijnlijk #3 was in combinatie met te veel energie in mijn lichaam door gebrek aan lichaams beweging op zondag. Bedankt!

http://codecaster.nl/got/rmb/star1.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star2.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star3.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star4.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star5.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/stats.gif